De la ce vine nickul tau???
+2
DvL.Snoopy
d1fuz1on^;x
6 participanți
Pagina 1 din 1
Re: De la ce vine nickul tau???
mda deci bun topic
Pai uite si pe mine la inceput ma chema MosEnE , de la varsta de 7 ani deoarece erau deseniile de craciun cu mos ene si miam pus numele asta pe cs , dupa un timp (3 ani ) am vazu ca si unii colegi de la scoala si/au schimbat nickurile , adica nu mai erau asa copilaresti , si mam gandit sa mil schimb si eu asa ca miam pus GhostRider , da parca nu ma reprezenta am jucat 2-3 luni cu nicku asta apoi am stat si mam gandit la alt nume , si am ales Difuzor si Fuzia numele unui personaj de desene , partile astea imi placeau si asa a ramas numele d1FuZ1oN^;x
Pai uite si pe mine la inceput ma chema MosEnE , de la varsta de 7 ani deoarece erau deseniile de craciun cu mos ene si miam pus numele asta pe cs , dupa un timp (3 ani ) am vazu ca si unii colegi de la scoala si/au schimbat nickurile , adica nu mai erau asa copilaresti , si mam gandit sa mil schimb si eu asa ca miam pus GhostRider , da parca nu ma reprezenta am jucat 2-3 luni cu nicku asta apoi am stat si mam gandit la alt nume , si am ales Difuzor si Fuzia numele unui personaj de desene , partile astea imi placeau si asa a ramas numele d1FuZ1oN^;x
nickul meu vine de la Snoopy ( catzelusul alb cu pete negre) era preferatul meu
Ultima editare efectuata de catre DvL.Snoopy in Sam Dec 18, 2010 2:28 pm, editata de 2 ori
DvL.Snoopy- Admin
Puncte : 181
Reputatie : 1
Inscriere : 17/12/2010
Varsta : 26
Localizare : Pe Scaunu De La Calculator in Brasov
Numele meu are o intreaga istorie sa incep cu inceputul: mai inatai ma chema leopardul (dupa animalul meu preferat)
-apoi mi-a fost lene sa mai scriu leopardu si a inceput sa imi placa mai mult leo
-in final am descoperit nijte tipi care aveau DvL in fatza numelui si mi-am pus si eu si asa mi-a ramas
-apoi mi-a fost lene sa mai scriu leopardu si a inceput sa imi placa mai mult leo
-in final am descoperit nijte tipi care aveau DvL in fatza numelui si mi-am pus si eu si asa mi-a ramas
numele meu are o istorie lunga ma e de la numele meu ))))
Flor1N- 10 Fraguri
Puncte : 26
Reputatie : 0
Inscriere : 18/12/2010
Varsta : 31
Localizare : pe marte
Numele meu tot are o istorie indelungata La inceput jucam cu vitalii(numele meu) de cand am inceput sa joc cs.. Apoi am inceput sa joc lame si imi placeau foarte mult si de atunci mi-am pus knif3|vitalii
knif3|vitalii- Helper
Puncte : 1
Reputatie : 0
Inscriere : 18/12/2010
Si numele meu are o istorie ''scurta'' , ma rog cred k am stat o jumatate de ora sa il gasesc , ii multumesc si prietenului meu Snoopy!!
Mr.Fallen a scris:Si numele meu are o istorie ''scurta'' , ma rog cred k am stat o jumatate de ora sa il gasesc , ii multumesc si prietenului meu Snoopy!!
Cu Placere
DvL.Snoopy- Admin
Puncte : 181
Reputatie : 1
Inscriere : 17/12/2010
Varsta : 26
Localizare : Pe Scaunu De La Calculator in Brasov
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum