DvL.Snoopy Items
Street-Jokes :: TEST :: ~FORUM~ :: :: Iteme Forum :: Itemele Tale
Pagina 1 din 1
DvL.Snoopy Items
TOTAL HP = 150
Nick:Dv:.Snoopy
Nume Real:Silviu
Varsta:136Ani
Numar:1
Caracter:Zelos
Itemele Mele:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Casca de Paladin
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Armura De Paladin
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Pantaloni de Paladin
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Manusi de Paladin
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Manusile Baronului
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Scutul Leului
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Animal Personal
Armele Mele:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Ciocan
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Sabie
Nick:Dv:.Snoopy
Nume Real:Silviu
Varsta:136Ani
Numar:1
Caracter:Zelos
Itemele Mele:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Casca de Paladin
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Armura De Paladin
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Pantaloni de Paladin
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Manusi de Paladin
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Manusile Baronului
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Scutul Leului
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Animal Personal
Armele Mele:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Ciocan
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Sabie
Subiecte similare
» Gifturi by DvL.Snoopy
» [Intrare-In-Tombola] DvL.Snoopy
» Medalie pentru DvL.Snoopy
» d1FuZ1oN^;x Items
» [Intrare-In-Tombola] DvL.Snoopy
» Medalie pentru DvL.Snoopy
» d1FuZ1oN^;x Items
Street-Jokes :: TEST :: ~FORUM~ :: :: Iteme Forum :: Itemele Tale